Ilmoittaudu joogatunnille alla olevasta linkistä

Tun­ti­ku­vauk­set

Valitse sinulle juuri oikea jooga tunti

Ren­tout­ta­va Yin

Tunti on restoratiivinen eli mieltä ja kehoa rauhallisesti ja meditatiivisesti eheyttävä tunti. Se sisältää pitkäkestoisia venytyksiä, jotka rauhoittavat hermojärjestelmää ja mieltä. Tämä tunti sopii palauttavaksi harjoitukseksi tai illan päätteeksi.

Yang to Yin

Tämä tunti on yhdistelmä rauhallista liikettä ja pitkiä Yin-venytyksiä. Sopii kaikentasoisille joogaajille.

Lempeä flow

Tunnilla tehdään virtaavasti etenevää, rauhallista  Flow-sarjaa, joka sopii niin aloittelijoille kuin jo pidempään jooganneillekin. 

Voima flow

Tämä dynaaminen tunti haastaa sinut, joka olet tottunut treenaamaan! Tunti sisältää hyvät lämmittelyt, jonka jälkeen edetään kohti joogan haasteellisempia asanoita. Tunti päätetään aina rauhoittumiseen ja loppurentoutumiseen.

Aamujooga

Virkistävä aamun avaus jokaiselle joogan ystävälle kunto- ja taitotasoon katsomatta. Tälle tunnille uskaltaa osallistua jokainen aamuvirkku. Tunnilla herätellään keho tulevaan päivään lempeillä, avaavilla liikkeillä ja virkistävillä hen­gi­tys­har­joi­tuk­sil­la.

Valon selkä

Kehoa huoltava fysioterapeuttinen tunti, jossa kiinnitetään huomiota keskivartalon hallintaan sekä niska-hartiaseudun hyvinvointiin. Tunti sisältää ta­sa­pai­no­har­joit­tei­ta, nivelten ja rangan liik­ku­vuus­har­joit­tei­ta sekä syvien lihasten vahvistamista.  Tämä tunti ei ole joogatunti vaan fysioterapeuttinen selkätunti.

Astanga

Astanga- tunti on dynaaminen joogatunti. Astangassa harjoitus koostuu aina samoista asanoista, jotka tehdään tietyssä järjestyksessä. Harjoituksessa yhdistetään liike ja hengitys. Tätä kutsutaan vinyasaksi.

Kurssit

Valossa järjestetään erilaisia kursseja, joista ilmoitetaan erikseen. Jos olet kiinnostunut laita sähköpostia info@valonfysiojajooga.fi

HlNcigvUi4Q-me
valon-fysio-ja-jooga-jooga

Hinnasto

1.9.2020 Alkaen

Kerta-maksu

Maksu netissä

14€*

Online kerta-maksu

Maksu netissä

10€*

5 kerran kortti

Voimassa 3kk

62€*

10 kerran kortti

Voimassa 6kk 

115€*

20 Kerran kortti

Voimassa 7kk

190€*

5 kerran Online kortti

Voimassa 3kk

45€*

10 kerran online kortti

Voimassa 5kk

80€*

Mysore-kortti 5x

Käy vain mysore-tunneille. Voimassa 3kk

70€*

uusi asiakas

3x online- tai kontaktitunti. voimassa 7vrk

20€*

Matto

Voit vuokrata Valolta maton

2€*

*Hinnat sisältävät ALV 10% / ALV 24%


Maksuvälineenä käy myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä ePassi, Eazybreak ja Edenred. - Vain paikan päällä


Kortti on henkilökohtainen ja oikeuttaa Valon fysio&joogan viikkotunneille tai online tunneille tai mysore-tunneille.

Online-tunnit

Nyt pääset osallistumaan Valon suosituille online-tunneille kotoasi, missä päin Suomea tai maailmaa sitten oletkaan! Ajan­va­raus­ka­len­te­ris­sa Online-etuliitteellä olevat tunnit ovat tehtävissä verkossa. Online-tunneille ilmoittaudutaan samalla tavalla kuin kon­tak­ti­tun­neil­le­kin (kts. ohjevideo). Kun olet ilmoittautunut tunnille, sinulle lähetetään sähköpostiin linkki, jolla pääset osallistumaan tunnille silloin, kun se aikataulun mukaan on. Sama tunti on tehtävissä eri päivinä ja kellonaikoina, jotta mahdollisimman moni voisi tehdä tunnin itselleen sopivana ajankohtana. Tunnistat tunnit niiden numeroinnista ja teemoista. Huomioithan, että myös online-tunneille pitää ilmoittautua viimeistään 1h ennen tunnin alkua ja mahdollinen peruutus tulee tehdä viim. 5h ennen tunnin alkua.


Online-tunneille on omat sähköiset online-sarjakortit. Online-kortit käyvät vain online-tuntien maksuun. Liikuntaetuuksilla voit käydä paikan päällä Valossa ostamassa online-kortin. Liikuntaetuuksien mobiiliversiolla voi ostaa kortin etänä. Ole silloin yhteydessä Valoon info@valonfysiojajooga.fi

katja-nikander-valon-fysiojajooga-jooga

Lyhyt Joo­gae­ti­ket­ti

Saavuthan tunnille ajoissa ja vain terveänä!

Valon ovet aukeavat viimeistään 15 min ennen tunnin alkua ja sulkeutuvat, kun tunti alkaa. Myöhässä ei voi tulla tunnille. Joogatunti alkaa yleensä al­ku­rau­hoit­tu­mi­sel­la tai -meditaatiolla, joten annetaan kaikille yhtäläinen mahdollisuus nauttia tunnista ilman keskeytyksiä. Tarkistathan myös, että kännykäsi on äänettömällä, ja siihen ei myöskään voi vastata tunnin aikana. Ennen tunnin alkua pyritään välttämään salissa äänekästä keskustelua ja annetaan mielen jo rauhoittua tulevaan tuntiin.

Tee­ma­tun­nit, kurssit, rää­tä­löi­dyt har­joi­tuk­set ryhmille, luennot ja yri­tys­tun­nit hin­noi­tel­laan erikseen ja so­pi­muk­sen mukaan.

Kysy tarjous: info@valonfysiojajooga.fi

valon-fysiojajooga-valkeakoksi-quote

Mitä Jooga on?

Jooga on koko­nais­val­tai­nen har­joi­tus­me­ne­tel­mä,

joka sopii jokaiselle omasta hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Jooga edistää kehon ja mielen tasapainoa. Se lisää lihasvoimaa, parantaa liikkuvuutta ja rauhoittaa mieltä. Säännöllinen joogaaminen vähentää stressiä ja auttaa parempiin yöuniin. Tiedostettu hengitys on tärkeä osa joogaa. Keskittymällä hengitykseen voimme joko lisätä energiaa tai rauhoittua, tilanteen mukaan. Jooga voi olla yhdelle mielen harjoitus, toiselle fyysinen harjoitus tai se voi olla molempia. Jokainen joogaa omista lähtökohdista käsin. Jooga sopii kaikenikäisille, niin lapsille, aikuisille kuin senioreillekin. Joogatyylejä on monia. Kokeilemalla erilaisia tunteja löydät itsellesi sopivimman tavan joogata. Kysy ohjaajalta neuvoa, jos et ole varma, miltä tunnilta sinun kannattaisi aloittaa. Valon fysio&joogassa monet tunnit sopivat eri tasoisille joogan harrastajille, sillä ohjaaja antaa tunneilla eri variaatioita liikkeille. Asiakkaiden käytössä on myös monipuolisesti joogan apuvälineitä kuten joogatiilet, -vyöt ja bolsterit eli joogatyynyt.

Info

Valon fysio&jooga on Valkeakoskelainen yritys, joka tarjoaa fysioterapian palveluita ja joogatunteja aivan Valkeakosken keskustassa.

Valon fysio&jooga

Keskusaukio 3, 37600 Valkeakoski

puh: 0405363723

info@valonfysiojajooga.fi

Asia­kas­pal­ve­lu

Copyright Valon fysio&jooga 2020. 

Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaseloste.