Ilmoittaudu tunnille alla olevasta linkistä.

Tun­ti­ku­vauk­set

Valitse sinulle juuri oikea jooga tunti

Ren­tout­ta­va Yin

Tunti on restoratiivinen eli mieltä ja kehoa rauhallisesti ja meditatiivisesti eheyttävä tunti. Se sisältää pitkäkestoisia venytyksiä, jotka rauhoittavat hermojärjestelmää ja mieltä. Tämä tunti sopii palauttavaksi harjoitukseksi tai illan päätteeksi.

Yang to Yin

Tämä tunti on yhdistelmä rauhallista, dynaamista liikettä ja pitkiä Yin-venytyksiä. Sopii kaikentasoisille joogaajille.

Vi­ny­asaFlow

Tunnilla tehdään virtaavasti etenevää, rauhallista  Flow-sarjaa, joka sopii niin aloittelijoille kuin jo pidempään jooganneillekin. Ohjaaja antaa eritasoisia vaihtoehtoja asanoihin.

Astanga Mysore

Astangan mysore-harjoittelu on sinulle, jolle astangan alkeet ovat tutut. Mysoressa pääset viemään omaa harjoitustasi eteenpäinohjaajan opastaessa jokaista osallistujaa yksilöllisesti.

Aamujooga

Virkistävä aamun avaus jokaiselle joogan ystävälle kunto- ja taitotasoon katsomatta. Tälle tunnille uskaltaa osallistua jokainen aamuvirkku. Tunnilla herätellään keho tulevaan päivään lempeillä, avaavilla liikkeillä ja virkistävillä hen­gi­tys­har­joi­tuk­sil­la.

Valon selkä

Kehoa huoltava fysioterapeuttinen tunti, jossa kiinnitetään huomiota keskivartalon hallintaan sekä niska-hartiaseudun hyvinvointiin. Tunti sisältää ta­sa­pai­no­har­joit­tei­ta, nivelten ja rangan liik­ku­vuus­har­joit­tei­ta sekä syvien lihasten vahvistamista.  Tämä tunti ei ole joogatunti vaan fysioterapeuttinen selkätunti.

Astanga alkeet

Astanga- tunti on dynaaminen joogatunti. Astangassa harjoitus koostuu aina samoista asanoista, jotka tehdään tietyssä järjestyksessä. Harjoituksessa yhdistetään liike ja hengitys. Tätä kutsutaan vinyasaksi.


Osallistu Astangan alkeis-tunnille, jos kaipaat vielä ohjattua harjoitusta. Valitse Mysore-tunti, jos astanga on sinulle jo tuttua ja muistat astanga-sarjasta ainakin aurinkotervehdykset.

Jooga&Pilates

Jooga&Pilates on uutuuskurssi Valossa. Jooga&Pilates-tunnilla yhdistyy joogan rauhalliset asanat pilateksen napakoihin corea vahvistaviin liikkeisiin. Tervetuloa nauttimaan parhaat palat molemmista!

Yin Tonics

Yin Tonics on yhdistelmä Kiinalaisen lääketieteen hoitavia elementtejä ja Yinjoogaa. Tämä rauhallinen tunti sopii kaikille, jotka haluavat vähentää stressikuormaansa ja lisätä energiaa arkeensa. Pitkät Yin-venytykset, akupainanta ja erilaiset meditaatio- ja hen­gi­tys­har­joi­tuk­set tulevat tutuiksi tällä tunnilla.

HlNcigvUi4Q-me
1648228109876_untitled-96%20(1)-la-me.jpg

Hinnasto

23.8.2021 alkaen


Kurssimaksut määräytyvät kurssin keston mukaan. Tarkemmat kurssien hinnat näkyvät Vellossa ilmoittautumisen yhteydessä.


Kertamaksu 16€*

Mysore kertamaksu 18€*

Mattovuokra 2€

 *Hinnat sisältävät ALV 10% 


Maksuvälineenä käy myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä ePassi, Eazybreak ja Edenred. Mobiiliversioilla voi tehdä myös etämaksun. Syksyllä 2021 ja keväällä 2022 voit maksaa myös Valkeakosken kaupungin koronasetelillä.

1648460934158_untitled-32-hd-me.jpg

Lyhyt Joo­gae­ti­ket­ti

Saavuthan tunnille ajoissa ja vain terveenä!

Valon ovet aukeavat viimeistään 15 min ennen tunnin alkua ja sulkeutuvat, kun tunti alkaa. Myöhässä ei voi tulla tunnille. Joogatunti alkaa yleensä al­ku­rau­hoit­tu­mi­sel­la tai -meditaatiolla, joten annetaan kaikille yhtäläinen mahdollisuus nauttia tunnista ilman keskeytyksiä. Tarkistathan myös, että kännykäsi on äänettömällä, ja siihen ei myöskään voi vastata tunnin aikana. Ennen tunnin alkua pyritään välttämään salissa äänekästä keskustelua ja annetaan mielen jo rauhoittua tulevaan tuntiin.

Ilmoittaudu tunnille tästä

Tee­ma­tun­nit, kurssit, rää­tä­löi­dyt har­joi­tuk­set ryhmille, luennot ja yri­tys­tun­nit hin­noi­tel­laan erikseen ja so­pi­muk­sen mukaan.

Kysy tarjous: info@valonfysiojajooga.fi

1648460957718_untitled-51%20(1)-hd-me.jpg

Mitä Jooga on?

Jooga on koko­nais­val­tai­nen har­joi­tus­me­ne­tel­mä,

joka sopii jokaiselle omasta hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Jooga edistää kehon ja mielen tasapainoa. Se lisää lihasvoimaa, parantaa liikkuvuutta ja rauhoittaa mieltä. Säännöllinen joogaaminen vähentää stressiä ja auttaa parempiin yöuniin. Tiedostettu hengitys on tärkeä osa joogaa. Keskittymällä hengitykseen voimme joko lisätä energiaa tai rauhoittua, tilanteen mukaan. Jooga voi olla yhdelle mielen harjoitus, toiselle fyysinen harjoitus tai se voi olla molempia. Jokainen joogaa omista lähtökohdista käsin. Jooga sopii kaikenikäisille, niin lapsille, aikuisille kuin senioreillekin. Joogatyylejä on monia. Kokeilemalla erilaisia tunteja löydät itsellesi sopivimman tavan joogata. Kysy ohjaajalta neuvoa, jos et ole varma, miltä tunnilta sinun kannattaisi aloittaa. Valon fysio&joogassa monet tunnit sopivat eri tasoisille joogan harrastajille, sillä ohjaaja antaa tunneilla eri variaatioita liikkeille. Asiakkaiden käytössä on myös monipuolisesti joogan apuvälineitä kuten joogatiilet, -vyöt ja bolsterit eli joogatyynyt.

Ilmoittaudu tunnille tästä
1621527745093_Katja.jpg-me

Katja

Valon fysio&joogan yrittäjä, fy­sio­te­ra­peut­ti, joo­gao­pet­ta­ja

Olen Valon fysio&joogan perustaja ja omistaja. Ammatiltani olen fysioterapeutti, liikunnanohjaaja ja joogaopettaja. Fysioterapeutiksi valmistuin vuonna 2006 ja olen työskennellyt siitä lähtien fysioterapeuttina yksityissektorilla. Asiakkaani ovat kaiken ikäisiä tuki- ja lii­kun­tae­lin­vai­vois­ta kärsiviä ihmisiä. Fysioterapiatyön lisäksi olen ohjannut yli 20 vuotta erilaisia ryh­mä­lii­kun­ta­tun­te­ja aina vesijumpasta ja Body Pumpista kahvakuulaan ja selkätunteihin. Joogan tielle lähdin noin seitsemän vuotta sitten ja ihastuin siihen kovasti. Jooga sisältää monipuolisesti haastetta keholle ja mielelle. Se myös rauhoittaa muuten hektistä elämää. Joogaopettajaksi (RYT200, Villa Mandala) olen valmistunut keväällä 2018.

1648460980429_IMG_7364-la-me.jpg

Eveliina

As­tan­gaoh­jaa­ja

Ohjaan Valon fysio&joogalla astangajoogaa. Astangajoogaan tutustuin ensimmäistä kertaa jo hyvin nuorella iällä. Ennen kuin aloitin oman säännöllisen harjoitteluni, minulle kertyi useita vuosia tanssin parissa. Kun tanssitunnit jäivät, joogatunnit alkoivat. Rullasin mattoni auki vuonna 2013 ja siitä alkoi joogamatkani. Muutaman vuoden säännöllisen harjoittelun jälkeen, aloin avustamaan astangatunneilla ja pian pidinkin jo ensimmäisen tuntini. Opettajana olen tarkka mutta lempeä. Kunnioitan astangajoogan perinteitä ja pyrin pitämään harjoituksen selkeänä. Tunneilla korostan hengityksen ja tietoisen tekemisen tärkeyttä sekä oman kehon kuuntelua.

1621527817355_IMG-20210520-WA0001.jpg-me

Carita

Fy­sio­te­ra­peut­ti ja joo­gao­pet­ta­ja

Olen Tamkista valmistunut fysioterapeutti sekä joogaopettaja. Kiinnostuksen kohteinani fysioterapiassa ovat tuki- ja liikuntaelimistön, äitiys- ja joogafysioterapia. Olen kouluttautunut joogan ja fysioterapian integroimisessa sekä käynyt äi­tiys­fy­sio­te­ra­pia­kou­lu­tuk­sen. Opinnäytetyönäni tein joogaterapiaoppaan rintarangan lii­ke­kont­rol­lin­häi­riöi­hin.


Tutkitusti tehokkainta tule-fysioterapiaa on yksilöllisesti ohjattu terapeuttinen harjoittelu ja se on vahvuuteni. Haastattelun sekä asennon- ja liikkeen analysoinnin perusteella valitsen vaivaasi täsmäharjoitteet, joilla päästään käsiksi ongelmien todellisiin syihin. Huomioin asiakkaan myös psykofyysiseltä kannalta eli otan huomioon elämäntilanteen, mahdollisen stressin ja uupumuksen.


Jooga merkitsee minulle paljon. Se on kehollinen portti mieleni syvyyksiin ja todelliseen itseeni. Joogan avulla olen saanut päästettyä irti ylimääräisestä painolastista ja ammentanut tasapainoa niin kehon kuin mielenkin tasolle.

Fysioterapeuttina yksilöllisesti ohjattu terapeuttinen harjoittelu on vahvuuteni. Huomioin aina asiakkaan myös psykofyysiseltä kannalta eli otan huomioon elämäntilanteen, mahdollisen stressin ja uupumuksen.

1622046256072_image0.jpg-me

Johanna

Joo­gaoh­jaa­ja

Olen joogaohjaaja ja ohjaan sekä virtaavaa flowjoogaa että rauhoittavaa yin-joogaa. Hurahdin joogan maailmaan lähes kymmenen vuotta sitten ja sattumien kautta päädyin melko pian myös ohjaajakoulutukseen.

Omia suosikkejani ovat astanga ja tätä muistuttavat voimakkaat vinyasa-harjoitukset sekä toisessa ääripäässä pysähtynyt ja meditatiivinen yin. Joogassa parasta on sen loputon monipuolisuus ja se, ettei se ole koskaan tuntunut lii­kun­ta­suo­ri­tuk­sel­ta. Harjoitus on kehomeditaatiota parhaimmillaan, ja harjoituksen jälkeen minulla on yleensä pää tyhjänä ja hymy huulilla.

Tervetuloa kesällä yin-tunneilleni, joissa ei tarvitse saavuttaa mitään vaan pelkkä oleminen on tarpeeksi

Info

Valon fysio&jooga on Valkeakoskelainen yritys, joka tarjoaa fysioterapian palveluita ja joogatunteja aivan Valkeakosken keskustassa.

Valon fysio&jooga

Keskusaukio 3, 37600 Valkeakoski

puh: 0405363723

info@valonfysiojajooga.fi

Asia­kas­pal­ve­lu

Copyright Valon fysio&jooga 2021. 

Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaseloste.