Yh­teis­tie­dot

info@valonfysiojajooga.fi

puh. 0405363723


Keskusaukio 3,

37600 Valkeakoski

katja-nikander-valon-fysiojajjooga

Katja

Valon fysio&joogan perustaja ja omistaja

Olen Valon fysio&joogan perustaja ja omistaja. Ammatiltani olen fysioterapeutti, liikunnanohjaaja ja joogaopettaja. Fysioterapeutiksi valmistuin vuonna 2006 ja olen työskennellyt siitä lähtien fysioterapeuttina yksityissektorilla. Asiakkaani ovat kaiken ikäisiä tuki- ja lii­kun­tae­lin­vai­vois­ta kärsiviä ihmisiä. Fysioterapiatyön lisäksi olen ohjannut yli 20 vuotta erilaisia ryh­mä­lii­kun­ta­tun­te­ja aina vesijumpasta ja Body Pumpista kahvakuulaan ja selkätunteihin. Joogan tielle lähdin noin seitsemän vuotta sitten ja ihastuin siihen kovasti. Jooga sisältää monipuolisesti haastetta keholle ja mielelle. Se myös rauhoittaa muuten hektistä elämää. Joogaopettajaksi (RYT200, Villa Mandala) olen valmistunut keväällä 2018.

laura-hotari-valon-fysiojajooga-jooga

Laura

Yang to Yin ohjaaja

Olen fysioterapeutti ja joogaopettaja. Olen työskennellyt liikunta-alalla koko aikuisikäni. Ohjauskokemusta on monipuolisesti eri lajeista. Jooga on ollut mukana elämässäni ja ohjaustyössäni vuodesta 2012. Yrittäjänä olen toiminut täysipäiväisesti vuodesta 2017. Sinä aikana myös joogan merkitys henkilökohtaisessa elämässäni ja osuus työssäni on kasvanut valtavasti. Parasta joogassa on sen tuoma tyyneys ja läsnäolo sekä kipujen lievitys. Se on elämäntapa ja keino palautua ja jaksaa arjessa. Toisaalta rakastan myös joogan haastavampaa, fyysistä puolta. Ja sitäkin siksi, miten hyvää se tekee mielelle. Perinteisen mattojoogan ja Valon tuntien lisäksi opetan ilmajoogaa, ohjaan ryhmäliikuntaa sekä valmennan tule-vaivoista kärsiviä ja parempaa kuntoa tavoittelevia yksilöasiakkaita.

eveliina-helo-valon-fysiojajoogaa-jooga

Eveliina

Astanga ohjaaja

Ohjaan Valon fysio&joogalla astangajoogaa. Astangajoogaan tutustuin ensimmäistä kertaa jo hyvin nuorella iällä. Ennen kuin aloitin oman säännöllisen harjoitteluni, minulle kertyi useita vuosia tanssin parissa. Kun tanssitunnit jäivät, joogatunnit alkoivat. Rullasin mattoni auki vuonna 2013 ja siitä alkoi joogamatkani. Muutaman vuoden säännöllisen harjoittelun jälkeen, aloin avustamaan astangatunneilla ja pian pidinkin jo ensimmäisen tuntini. Opettajana olen tarkka mutta lempeä. Kunnioitan astangajoogan perinteitä ja pyrin pitämään harjoituksen selkeänä. Tunneilla korostan hengityksen ja tietoisen tekemisen tärkeyttä sekä oman kehon kuuntelua.

UKK

Miten voin ostaa sar­ja­kor­tin joogaan?

Pitääkö tunneille il­moit­tau­tua etukäteen?

Voiko joo­ga­tun­nil­le tulla, vaikka ei olisi käynyt koskaan joogassa?

Voiko Valossa maksaa lii­kun­tae­tuuk­sil­la?

Voiko fy­sio­te­ra­pi­aan tai joogaan ostaa lah­ja­kort­tia?
valon-fysiojajooga-valkeakoksi-quote

Pysy ajan tasalla!

 Tilaa kerran kuussa ilmestyvä uu­tis­kir­jeem­me

Voit seurata meitä sosiaalisen median kanavissa, mutta jos tilaat uutiskirjeemme, saat tuoreimmat kuulumiset noin kerran kuussa myös sähköpostiisi.

Ota meihin yhteyttä

Auta meitä parantamaan palveluamme palautteesi avulla.
* Pakollinen kenttä

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Info

Valon fysio&jooga on Valkeakoskelainen yritys, joka tarjoaa fysioterapian palveluita ja joogatunteja aivan Valkeakosken keskustassa.

Valon fysio&jooga

Keskusaukio 3, 37600 Valkeakoski

puh: 0405363723

info@valonfysiojajooga.fi

Asia­kas­pal­ve­lu

Copyright Valon fysio&jooga 2020. 

Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaseloste.